Feature

Vill du ha den bästa hemsidan för ditt företag?

Vi erbjuder flera smarta lösningar på hemsidor för företag i Horred, Kinna, Skene och Varberg. Vi är en webbyrå i Horred som arbetar resultatinriktat och vill att alla våra kunders hemsidor skall synas högst på Google. Oavsett om du är en hantverkare eller äger en liten butik, verkstad eller ett större företag kan vi erbjuda en hemsida som passar just dina behov.

En mobilanpassad företagssida syns bättre på Google!

För allt fler företag ökar betydelsen av att ha en bra och mobilanpassad hemsida. Men många företag har varken tid eller resurser att hålla på med sin hemsida varje dag; därför måste den vara lätt att uppdatera och inte kräva någon datorvana. Våra företagssidor är både snygga, användarvänliga och enkla att uppdatera! Dessutom har Google beslutat att de bara rankar mobilanpassade sidor vid sökning med mobiltelefon efter den 21 april 2015 och 1 januari 2017 blir det separata sökindex. Det betyder att surfar dina kunder på mobilen så visas bara mobilanpassade sidor. Här kan du testa om din hemsida är mobilanpassad

Responsiv Design

Alla våra hemsidor produceras med responsiv design. Så oavsett om en besökare använder en dator, surfplatta eller smartphone anpassar sig hemsidan för att besökaren ska få den bästa upplevelsen.

Viktigt att synas på Google!

Vi vet vilka faktorer Google tar hänsyn till för att placera din hemsida i sökresultaten och vilka tekniska faktorer som är viktigast för att en webbplats ska synas med rätt sökord på Google. Sökmotoroptimering är nyckelordet.

Vad är din internetstrategi?

Vi kan hjälpa dig med en internetstrategi som kan minska kostnader, öka intäkter, och effektivisera kommunikation. Det handlar helt enkelt om att du skall blir mer synlig på internet!

Enkelt att uppdatera hemsidan

Våra kunder behöver inte utbildas i hur de uppdaterar sina företagssidor. Vi har extremt användarvänliga funktioner som ställer låga krav på datorvana, vilket gör det otroligt enkelt att uppdatera sidorna.

Hemsidor för din budget

Det som utmärker våra hemsidor är att de har varierande design och är användarvänliga, sökmotoroptimerade, synliga på Google samt har en sund prissättning för din budget.

Din business är vår business

Vår breda erfarenhet från över 120 olika branscher och verksamheter gör att vi även snabbt kan sätta oss in i din verksamhet. Det ger korta ledtider och ett bättre resultat utan onödiga omvägar.

Facebook, Twitter eller LinkedIn?

För vissa företag är det viktigt att synas på nätet och då krävs det att de ständigt håller sig aktiva på olika sociala medier. För andra räcker det med en blogg och att skicka ett nyhetsbrev någon gång i månaden.

 • Blogga så att Google ser din hemsida!

  Med en blogg ger du din hemsida mer värde (fler länkar) än med övriga sociala medier.

 • Nyhetsbrev är ett viktigt verktyg!

  Att kontinuerligt skriva målgruppsanpassade nyhetsbrev ger ett bra utfall mot en låg arbetsinsats och vi vet hur man gör!

Feature
Feature

Alla vill synas på Google!

En investering i en hemsida är långsiktig och vill man synas på Google krävs även en långsiktig strategi. Det finns inga genvägar utan allt handlar om att aktivt arbeta med sin hemsida.

 • SEO (sökmotoroptimering)

  SEO är en av våra specialkunskaper och vi delar med oss av denna kunskap när du investerar i en hemsida från oss!

 • Analysen

  Vi har de verktyg som krävs för att följa upp alla SEO-aktiviteter samt möjlighet att redovisa löpande statistik om vår arbetsinsats.

Hemsidor för företag till en rimlig budget!

Vi har producerat över 50 olika typer av hemsidor till företag i snart 20 år, där budgeten har varierat från några tusenlappar till flera hundratusentals kronor men samtliga har haft en sak gemensamt - ingen har spruckit! Vi arbetar bara med fasta priser, ingen löpande räkning. Vi har ett nära samarbete med Space2u ett av Sveriges bästa webbhotell, och kan därför erbjuda kompletta lösningar till en rimlig budget. Oavsett vad du väljer får du alltid en professionell hemsida där vi gärna tar ansvar för allt från design, fotografering och videoproduktion till att skriva texter så att den syns på alla sökmotorer som t.ex. Google.

För hantverkaren, lilla butiken eller föreningen

Från 4999:- exkl.moms
 • En landningssida
 • Färdig design
 • Sökmotor- och mobilanpassad
 • Analysverktyg för statistik
 • Integrerad nyhetssida/blogg
 • Webbhotell med domän för 15:-/mån
Pris från 4999:-

Småföretagarens enkla och snygga hemsida

Från 15000:- exkl.moms
 • 4-6 menysidor
 • Fotografering
 • Sökmotor- och mobilanpassad
 • Integrerad nyhetssida/blogg
 • Uppdateringsmöjlighet
 • Webbhotell med domän
Pris från: 15000:-

Företaget som verkligen vill synas på Google!

Offert
Pris från: 40000:-

Bra att veta om en hemsida till företaget!

Kanske funderar du på att skaffa din första hemsida eller behöver du kanske en ny, bättre webbplats? Oavsett ditt behov bör du nog veta lite mer om grunderna till en bättre hemsida och det hinner vi berätta om i denna video på mindre än tre minuter.

Exempel på våra senaste projekt!

Alla vår projekt är anpassade för mobiltelefon (responsiv design) och syns på Google topp 5.

Våra kunder tycker!

100 % kundnöjdhet!

Ekman & Schultz Gruppen AB
Varbergsvägen 438
519 31 Horred
0340-653700