Feature

Ett smart drag kan bli en bra internetstrategi för ditt företag?

Det råder ingen som helst tvekan om att det mest kostnadseffektiva sättet att få nya kunder är med hjälp av internet. Din internetstrategi skall minska kostnader, öka intäkter och effektivisera kommunikation men det kräver också att du uppdaterar strategin samt har en budget för det. Din strategi omfattar även internetmarknadsföring en av de viktigaste marknadsföringskanalerna för företag när det handlar om att skapa nya affärer!

Strategi för internetmarknadsföring!

Internetmarknadsföring är inte samma som i traditionella medier och utbudet på den digitala mediemarknaden ökar snabbt. Så nu handlar det inte längre bara om att du har en hemsida för företaget som syns, utan nu syns även alla resultat från YouTube, bloggar, tweets, bilder och pressmaterial på sökmotorerna. Det är nu du behöver en samlad internetstrategi för att se om dina investeringar ger intäkter(ROI)

Responsiv Design

Hemsidan måste vara produceras med responsiv design. Så oavsett om en besökare använder en dator, surfplatta eller smartphone anpassar sig hemsidan för att besökaren ska få den bästa upplevelsen.

Sökmotoroptimering

Vi vet vilka faktorer Google tar hänsyn till för att placera din hemsida i sökresultaten och vilka faktorer som är viktigast för att en bättre hemsida ska synas på Google. Sökmotoroptimering är nyckelordet.

Videomarknadsföring

Videomarknadsföring och webb-tv är en tydlig trend på internet. YouTube är idag den största tjänsten när det handlar om video och Internet och genomslagskraften för en videofilm är stor.

Content marketing

Bra innehållsmarknadsföring /Content marketing är helt enkelt gjort för att förbättra din varumärkesprofil och ditt rykte. Bra innehåll påverkar interaktionen mellan varumärket och kunden.

Internetannonsering

Det finns flera typer av PPC-system (”pay per click”), där Google AdWords och Facebook Ads är typer av internetannonsering där annonsören endast betalar när någon klickar på annonsen.

Sociala medier

Ett företag med en väl uttänkt närvaro i sociala medier kommer att ha en utmärkt kanal att marknadsföra sig på och den enda kostnaden är den tid man lägger på att administrera kontot.

Sociala medier?

En internetstrategi omfattar sociala medier och då krävs det att man regelbundet håller sig aktiv. Det gäller även om man bara vill använda sig av e-postmarknadsföring som en del i strategin.

 • Blogga så att Google ser din hemsida!

  Med en blogg ger du din hemsida mer värde (fler länkar) än med övriga sociala medier.

 • Nyhetsbrev är ett viktigt verktyg!

  Att kontinuerligt skriva målgruppsanpassade nyhetsbrev ger ett bra utfall mot en låg arbetsinsats och vi vet hur man gör!

Feature
Feature

Alla vill synas på Google!

Internetmarknadsföring förutsätter att du syns på Google! Det betyder en långsiktig strategi utan genvägar utan allt handlar om att aktivt arbeta med sin hemsida.

 • SEO (sökmotoroptimering)

  SEO är en av våra specialkunskaper och vi delar med oss av denna kunskap när du investerar i en hemsida från oss!

 • Analysen

  Vi har de verktyg som krävs för att följa upp alla SEO-aktiviteter samt möjlighet att redovisa löpande statistik om vår arbetsinsats.

Internetmarknadsföring!

Vad är internetmarknadsföring och hur gör man det på bästa sätt? Svaret får du här på knappt en minut!

Ekman & Schultz Gruppen AB
Varbergsvägen 438
519 31 Horred
0340-653700