Start > Om oss

Om oss

En leverantör med flera lösningar!

Idag är det svårt att bestämma sig på vilka aktiviteter man skall satsa för att bli mer synlig på internet. Vår breda erfaren i det digitala landskapet gör att vi kan lotsa dig till det som fungerar bäst för ditt företag. Våra insatser är mätbara och genererar fler kundkontakter via digitala media.

En sund prissättning!
Visuell Kommunikation är ett familjeföretag som arbetar helt i det digitala landskapet i en nätverksbaserad affärsmodell med låga omkostnader och därmed en sund prissättning. Vid behov anlitar vi även etablerade och hungriga talanger så att du alltid kan förvänta dig engagemang, kreativitet och energi!

Erfarenhet och långsiktighet är viktigt!
Även om vår erfarenhet i huvudsak har inkluderat projekt med rörliga bilder har vi parallellt utvecklat en bred kunskap inom digital marknadsföring.

Men faktum kvarstår att med över 120 kunder, flera av dem internationella och över 200 videoprojekt inom det flesta branscherna har vi utvecklat förmågan och kunskapen att kombinera olika digitala medier på det mest effektiva sättet.

Vår vision är att förenkla, förnya och förbättra!
Vår fokus under de senaste åren har endast varit att utveckla våra befintliga kunders verksamhet inom den digitala världen, därmed den blyga omsättningen.

Men under 2014 tog vi ett strategiskt beslut att utvidga verksamheten med kunskaper inom interaktiv e-utbildning, och fick bland annat förtroende från Akzo Nobels division, Functional Chemicals, att utveckla ett interaktivt e-utbildningsprogram. Läs mer i vår blogg

Vår vision är att förenkla, förnya och förbättra våra kunders digitala affärer! Vill du ge oss en ny utmaning? Kontakta oss nu!