Feature

Sprid ditt budskap med en QR-kod snabbt och enkelt!

Vi har producerat projekt som använder QR-koder. På ett kafé används till exempel en kod som länkar till olika videoprogram som visar hur de lagar hemlagat och bakar i köket. Ett verkstadsföretag visar med hjälp av en QR-kod olika videoavsnitt från sin produktion.

>

Idag är QR-koden på stark frammarsch!

QR-koder har använts med framgång i Japan i decennier utan att fånga resten av världens intresse. Idag är QR-koden på stark frammarsch och dess marknader i USA och Europa ökar kraftigt i takt med allt fler smartphoneanvändare som använder QR-kodläsare. Det vanligaste användningsområdet är att kommunicera med konsumenter och då är det endast fantasin som sätter gränser. QR-koden fungerar som en länk mellan tryckt och digital media. Den är därför extra användbar i tryckta annonser och reklam, eftersom den leder vidare den potentiella kunden till företagets hemsida eller till en e-handel där produkten kan betalas via koden.

Företagspresentation

Sprid en video

Har ni intressant videomaterial som kan informera eller inspirera mottagaren? En video är ett fantastiskt sätt att sprida information eller inspiration.

Kundcase

Landningssida

Det absolut vanligaste sättet att använda QR-koder idag är att länka dem till en landningssida. QR-koden presenteras i en marknadsföringskanal som annons, flyer, skyltfönster eller reklampelare.

Image- och reklamfilm

Generera leads!

Försäljningschefens dröm är att få in kvalificerade leads snabbt och QR-koder är ett bra verktyg om du vill ta målgruppen från ett printat DR till ett digitalt formulär.

Instruktionsfilm eller e-utbildning

Erbjudanden

Rabatter av olika slag är ett väl beprövat sätt att dra in kunder i butik och dessutom mycket uppskattat av kunder. Gör era printade kuponger digitala med hjälp av QR-koder!

Infographic video

Produktinformation

Som konsument ser man en annons på en produkt som man vill veta mer om. QR-koder i annonser och marknadsmaterial kan hjälpa konsumenten att komma vidare direkt till produkten.

Kinetic typography

Skaffa followers

Ett enkelt sätt att få fler följare på sociala media som Facebook och Twitter är att använda QR-koden som distributionskanal.

Inspirerande exempel på QR-kod!

Men det vanligaste är att en QR-kod innehåller en webbadress (URL), och när användaren scannar in denna laddas en webbsida upp i smartphonen och denna kan till exempel vara en kampanjsida som innehåller ytterligare information om erbjudandet som finns i tidningsannonsen, kombinerat med rabattkoder, anmälningsformulär, mm.
Feature

Testa en QR-kod app!

Här är ett exempel på hur Modellteknik AB använder QR-kod i mobilen (denna länk är anpassad för din smartphone).

  • QR-kodläsare för Android

    För att kunna läsa en QR-kod i din androidtelefon behöver du en QR-kod app som du kan hämta här!

  • QR-kodläsare för iPhone

    För att kunna läsa en qr-kod i din iPhonetelefon behöver du en qr-kod app som du kan hämta här!

Våra QR-kodkoncept har en mätbar effekt!

Visuell Kommunikation kan producera olika smarta lösningar där du kan använda QR-koden i din marknadsföring.

Exempel på våra QR-kod projekt.

Det är endast fantasin som kan sätta gränser på hur man kan använda QR-kod i olika sammanhang. Här visar vi tre olika applikationer. En för Modellteknik AB med menyer som visar olika videoavsnitt samt två för Kafé Vanilj som visar hur man hemlagar och hembakar i köket!
OBS! Använd din QR-kod läsare när du har en stor skärm!
  • Kafe Vanilj
  • Modellteknik
  • Kafe Vanilj

Ekman & Schultz Gruppen AB
Varbergsvägen 438
519 31 Horred
0340-653700