Feature

Nyckeln till framgång är en hemsida som är sökmotoroptimerad

Inget företag kan garantera toppranking hos Google, men våra kunders hemsidor är alltid SEO-optimerade och mobilanpassade för att hamna i topp 3. Google är mån om att alla hemsidor skall vara sökmotoroptimerade och mobilanpassade för att det skall underlätta deras arbete att indexera sidan på rätt plats även vid mobilsökning.

En sökmotoranpassad hemsida syns bättre på Google!

SEO,SEM och SEA handlar om att marknadsföra sig i sökmotorer.  Det är inget hokus pokus eller någon hemlighet hur du bygger en bra SEO-optimerad hemsida så att du får fler besökare. Det handlar bara om ett långsiktigt och målmedvetet arbete. Analys, On Page och länkstrategi är grunderna i SEO arbetet. Dessutom har Google beslutat att de bara rankar mobilanpassade sidor vid sökning med mobiltelefon efter den 21 april 2015 och 1 januari 2017 är det separata sökindex. Det betyder att surfar dina kunder på mobilen så visas bara mobilanpassade sidor. Här kan du testa om din hemsida är mobilanpassad.

SEO

Eller Search Engine Optimization är det du gör för att få din webbplats att synas högre upp i sökmotorer. Man brukar prata om att förbättra sitt organiska sökresultat.

.

SEA

Eller Search Engine Advertising omfattar alla sätt du kan betala för att annonsera i en sökmotor. Mest populärt är att annonsera via Google Adwords för att synas på viktiga sökord.

SEM

Eller Search Engine Marketing handlar om att marknadsföra sig med hjälp av sökmotorer (så som Google, Bing, Yahoo). SEM är den övergripande benämningen för allting som handlar om att marknadsföra sig i sökmotorer. 

OnPage

Med ett SEO verktyg kan man bedöma varje sida mot de sökord som används och på vilket sätt de visas i koden, något som är viktigt om man vill synas på Google.

Länkstrategi

En bra länkstrategi är A och O i sökmotoroptimering. Det är den enskilt viktigaste faktorn för hur Google placerar sidor i sökresultaten. Du vill få så bra och många länkar som möjligt till din sida.

PageRank

Googles spindlar indexerar alla internets länkar. Sedan ger de alla sidor ett värde utifrån hur många länkar de har som pekar till och från sidan. Detta ger sidan en PageRank.

Feature

Alla vill synas på Google!

En investering i en hemsida är långsiktig och vill man synas på Google krävs även en långsiktig strategi. Det finns inga genvägar utan allt handlar om att aktivt arbeta med sin hemsida.

  • SEO (sökmotoroptimering)

    SEO är en av våra specialkunskaper och vi delar med oss av denna kunskap när du investerar i en hemsida från oss!

  • Analysen

    Vi har de verktyg som krävs för att följa upp alla SEO-aktiviteter samt möjlighet att redovisa löpande statistik om vår arbetsinsats.

Vi kan SEO!

Hur vet du att vi har de rätta kunskaperna som krävs för att lyckas bra med din hemsida? Jo för att vi vet hur Google bygger upp ett sökresultat idag och vilka faktorer Google tar hänsyn till för att avgöra en sidas placering i sökresultaten. Vi vet också vilka tekniska faktorer som är viktigast för att en webbplats ska synas på rätt ord i Google och hur vi på din hemsida kan stötta viktiga sökfraser genom att bygga sajtens struktur på rätt sätt. Slutligen så är det våra kunder som kan berätta om våra insatser. Men vill du göra jobbet själv så kan du läsa mer i en 32 sidig grundhandbok om sökoptimering

Varför skall din hemsida vara sökmotoroptimerad?

På mindre än 2 minuter förklarar vi varför du behöver en hemsida som är sökmotoranpassad för att synas på Google!

Ekman & Schultz Gruppen AB
Varbergsvägen 438
519 31 Horred
0340-653700